Saturday, 23 January 2010

Kemangkatan Sultan Johor

Ucapan takziah buat seluruh kaum kerabat Sultan Johor dan seluruh rakyat johor khasnya dan rakyat malaysia amnya atas kemangkatan Sultan Johor Almarhum Sultan Iskandar Ibni Almarhum Sultan Ismail yang telah mangkat pada jam 7.15 petang hari Jumaat 22 Januari 2010 di Hospital Pakar Puteri, Johor Baharu.

Semoga rohnya dicucuri rahmat dan tergolong bersama-sama dengan orang-orang beriman. Al-fatihah .....

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998