Monday, 11 January 2010

PAK INCEK SAKIT KERANA TEAM BUILDING

Aloohaaa... Saya terlupa nak cerita Pak Incek's saya juga telah mengikut saya ke program saya last week. Sampai harini dia sakit kaki. Hahahahahahahahh!!! 1000x saya gelakkan dia. Musti dia dah lama tak daki gunung atau trekking atau dia tak pernah pun masuk hutan. Sangat padan muka dia. Hahaha..Saya soh dia rehat kat bilik penginapan dia tak mau. Konon nak kawal macho dia nak tunggu juga selesai sampai ke pagi. Dah namanya program TEAM BUILDING, musti sampai ke lewat pagi la kan??? Standard lah tu pada saya. Ouch....Dia masih mengadu badan sakit-sakit dan kaki sakit-sakit. Mari gelakkan Pak Incek saya. Apa pun, cayang Pak Incek!! Muah!!

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998