Tuesday, 26 January 2010

PENILAIAN SKT? NILAINYA SAMPAH JIKA SONGSANG


SAYA SANGAT DOWN HARI INI. SAYA ADALAH MANUSIA YANG TAK PANDAI KIPAS BONTOT BOS. SAYA KURANG BIJAK MENGAMPU BOS. SAYA TIDAK CERDIK UNTUK BERMUKA-MUKA DI HADAPAN BOS. SAYA TIDAK CEMERLANG UNTUK MENOLAK KERJA. SAYA BODOH BILA SENTIASA MENGANGGUK DENGAN ARAHAN. 
-------
------
-----
----
---
--
-
OLEH ITU, KORANG SEMUA KENE PANDAI KIPAS BONTOT BOS, KENE BIJAK MENGAMPU BOS, KENE CERDIK UNTUK BERMUKA-MUKA DIHADAPAN BOS DAN HARUS CEMERLANG MENOLAK KERJA. BARULAH BOLEH DAPAT MARKAH YANG TINGGI DALAM SKT (SASARAN KERJA TAHUNAN). ORANG GOMEN TAULAH BENDA NIH! 
-
--
---
----
-----
------
-------
APAKAH NILAI NYA SKT KALAU PERLU MACAMNI? APA ADA PADA SKT KALAU SEBENARNYA PIHAK MGMT MEMANG DAH ADA ORANG PILIHAN?? BUATLAH MACAM MANAPUN. KEJELAH MACAMMANA PUN, JIKA DAH ADA DALAM SENARAI, SAMPAI MATI TETAP TIDAK TERPILIH!!
---
--
-
SUMPAH HATI SAYA GOYAH UNTUK MELIHAT MARKAH SAYA. BUKAN TAKUT JIKA MARKAH SAYA RENDAH AKAN MENYEBABKAN SAYA GAGAL DAPAT IMBUHAN (RM1K), TAPI TAKUT MOOD KECEWA SAYA DATANG DAN TAK BOLEH TERUBAT. TAKUT BERFIKIR DAN MENGANGGAP NILAI SKT CUMALAH SEPERTI KERTAS YANG TAKDE HARGA. @ SADISNYA SAMA NILAI DENGAN SAMPAH!

SAYA SEDIH! SEDIH! SUMPAH SAYA SEDIH! BUKAN IMBUHAN YANG SAYA KEJAR, TETAPI PENILAIAN YANG TULUS DAN ADIL ADALAH SATU PENGHARGAAN TERHADAP DIRI KITA. LOGIK KAH? DENGAN KEKURANGAN MATA YANG BANYAK DIBANDING TAHUN LEPAS KE TAHUN INI? COME ON LAH!!
 No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998