Monday, 18 January 2010

WEI! SAYA SUKA + GERAM

- Weekend saya adalah bersama MITCO Petronas Group. Penat weh! Group kali ni best! Saya as Faci sangat bangga, enjoy dan seronok..
- Pak Incek bersama saya sepanjang program saya dengan MITCO. Thayang thangat! Lap U...*wink*
- Saya hangat hati kerana saya sepatutnya telah bersiaran menggunakan PC baru since last week. Till sekarang hingga saya menulis PC saya masih belum di ganti. Hangin beb!!! Harus saya direct to the bos??
- Saya teringin makan nasi ayam harini tapi saya dipaksa berdiet. Argh!! Date ITEW makin hampir. Saya nak jamah jugak!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998