Saturday, 1 May 2010

~ PERABIH DUIT DENGAN NATRAH DAN TWILIGHT ~



Penat dek non akak hari ni.Malam tadi balik lambat till 3.00 pagi tersangkut kat spital serdang. Huhuhuu....Tengahari baru ada mood nak berjalan tu pun sebab pewut dah kebulor...Hahah. Mines ramai orang la hari ni. 1 Mei 2010 la Cik Ale..Seme orang pun nak ngabiskan duit gak macam saya....Hahaha...Saya ni kalo bab mgabiskan duit, no. 1. Sangat malangkah Pak Incek? Owh tidak..Bertuah tau. Saya mungkin gagal bab shopping tapi saya mesti ada bagus bab lain. Tapi mak kata, saya jimat...Shopping kalo rasa perlu. Hahahah...Korang sila jangan jeles dengan pujian hebat mak saya tau!!! Mari tengok apa saya habiskan harini...
.
Saya memang follow cerita NATRAH dari kecik lagi. Cerita NATRAH sangat memberi kesan kepada saya. Saya tak jemu membaca dan mengikuti kisah NATRAH. Dan saya rasa bertuah kerana kish NATRAH akhirya dibukukan. Kelemahan perundangan ketika itu memberi kesan yang besar kepada umat islam sehingga melahirkan rusuhan. Hehehe..Saya emo plak kan..Ketika blog ini ditulis, saya telah tamat membaca NATRAH.
.
Next..
.
.
Natrah (1937-2009) Cinta-Rusuhan-Air Mata By Fatini Yaacob
.
.
Next..
.
.
 Twilight...Baru nak start baca after tengok AF ..Hehehehe..
.
.
Next
.
.
Jangan jeles! IronMan2 date esok! Hahahahahah!!!
.
.
.
.
Jeng! Jeng! Jeng! 
.
.
Nak tengok harini, dah full house....So, Pak Incek bergaya dulu..Pewwwwet!!!!!



 

2 comments:

  1. salam ziarah dari Geng Blogger :)

    datang guling2 jap kat blog ni ye..hehe

    <a href="http://azrulhisham.blogspot.com>Azrul Hisham - My Real Life</a>

    ReplyDelete
  2. tq tinggalkan jejak!! takmo tepek pengikut meh kat blog neh? heheheh..

    ReplyDelete

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998