Monday, 12 January 2015

Sekolah Bermula 2015

Minggu ni minggu persekolahan anak-anak kita. Ada yang dah mula minggu lepas. Minggu ni minggu ke-2 untuk anak yang bersekolah di Al Baghdadi Play Centre. Selain Cik Zara, cousin dia yang berumur 4 tahun pun sekolah di Al Baghdadi Play Centre tapi berbeza cawangan di Bangi. Family biasanya panggil abang je. Sebelum ni, bila kita suruh ke sekolah dia akan jawab 'tak nak school lah'. Abang ni sekolah half day je. Nak sekolah kan dia full day, tapi dia masih berpampers. Jadi kenelah half day school. Tapi bila dah masuk 2nd week of school tengok la apa jadi dengan dia..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Babah dia kata dia takmo balik sekolah.

Kalau tengok macam pendiam tapi dalam kelas banyak bertanya
 
Kene pujuk dulu baru mau balik

Sebab nangis² taknak balik sekolah, saya pujuk untuk bawak ke office. Sampai tertidur tunggu saya ambil

Inilah dia di office

1st day school anak buah 
Anak buah masuk Darjah 1 tahun ni

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998