Tuesday, 27 October 2009

KESINAMBUNGAN BLOG & SALAM PERKENALAN

Wokeh! Blog ni saya conteng adalah blog kesinambungan dari blog MULTIPLY saya. ALE's NEW PHASE saya khususkan cite fasa hidup baru saya start mengcounting hari to be isteri orang till die..itupun kalo ghajin lew..Hasrat menggunung tuh...Wokeh! Caiyok!!


ChannelC : Sebahagian dari tanda syukur itu ialah jujur, taat, redha & ikhlas. Tanpa tanda-tanda tersebut, jelaslah ia kufur & kufur itu lebih hina dari kafir.


No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998