Monday, 30 November 2009

AIDILDHA 1430H

Salam Aidiladha semua...Tak gamat langsung aidiladha tahun ni. Adik sayasorang tak balik, raya ngan mak metua, 2 orang lagi balik hari sabtu sebab beraya umah mak metua dahulu..Saya balik petang khamis, adik fomfuan saya yang kije kat imegresen balik jemaat pagi..huhu...Sunyi lah sket. Hari sabtu barule sore gamat anak buah melantun bahasa yang saya tak paham muncul. Kecioh sungguh!! Baru 3 orang ank buah saya yang balik...sowang lagi tak reti gerak lagi nun jauh kat kedah..huhuhu..Pe kata tahun depan mak  tambah cucu plak!! Giloz mak long...Gambau anak buah mengedik ada dalam fon, tak dan transfer lagik. Karang senang-senang saya transper lew..Sekarang ni saya xpress je mengapdet blog  Ah kak manyak kije dik!! Menci tau!

Taun ni, pak incek
saya raya ngn saya...kengkonon dah tak sabau le nak beraya sama. Gatal! Miang! hahahhaah...Sapa gatal??

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998