Monday, 2 November 2009

DAPAT BABY

Huk alohhhh!! Pepagi monday cenggini ape ke malehnyer aku nk buat koje..Sibuk mentenet dari tadi. Dah le datang kije lambat. Ape le nak jadi ngan saya neh...


Bukan ni yg saya nak mengomel. Saya nak bagitau yang saya akan dapat baby.. Suppose be today. Yeeeeeeehaaa!!! Tp baru ni je apak (tunang) saya calling2 baby kene kuning..Now ada kat KMC...huargh!!! Sedihnye...Camne nih???? Dah seminggu saya xcited tunggu baby tu...Keje satu hapah pun tak leh buat. Dok asyik berangan dengan baby tu...


Tara apa 2x..Bawak besabau ye Mummy! Ahaks!! Nanti dapat baby tu, saya amik gambo banyak2 then upload kat sini...Daaaaaaaaa...

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998