Thursday, 10 December 2009

MALAM TADI SAYA NANGIS

Alohaaa....Saya harini nak cite pasal malam tadi. Ada sesapa tengok Idola Kecil tak? Selalu saya tengok tapi tak pernah la tengok dengan sempurna. Ade je gangguan yang tidak dan sengaja diadakan. Hahahah..
Back to the future..Hahah..Gilorz saya ni. Tugasan adik-adik kecik malam tadi adalah menyanyikan lagu-lagu Allayarham Sudirman Hj. Arshad. Saya tengok biasa-biasa je la tapi tetap menarik sebab tu saya terus tertarik tunggu next contestant. Tiba-tiba.........Adik kecik bernama Azam menyanyi. Opening je dah buat saya meremang bulu roma. Dari saya tengok tb sambil baring terus duduk. Siyes best. Dia menghayati sampai menangis mengalirkan ayer mata beb...Sampai saya pun join sekali nangis tau....Huhuhuhuhuhu..siyes saya nangis sampai boleh penuh mangkuk mee maggi. Tapi saya tetap kontrol cun..Iskh!! Dah la adik tu sangat cute, kompem membesar dengan penuh kacak. Tapi saya sangat tak puas hati bila adik Sam terkeluar. Iskh!! Kenapa bukan MAULUD? Saya tak suka tau..!!!Tak caye, tengoklah performance adik ni. Sekarang ni saya tengah layan dia nyanyi dan saya nangis lagi...huhuuhuuu.......Ah! Dasar saya yang cenggeng...
Sealed with a Kiss



No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998