Wednesday, 9 December 2009

Promo kepada yang Nak Cantik - Wow Wow Hair Kit

Okies...Tadi menjelajah. Pastu saya ternampak ini. Tomei sangat kat rambut kite tau. Tapi saya jalan-jalan pakai tudung. Nak melawo kat umah boleh le. Patutle retis glamer tu rambut cantek belaka!. Mereka letak mende alah ni ghupernye. Korang yang tak bertudung tu kalo gi faksyen2 tu letakklah mende kat kapla. Kompem cun!!


2 comments:

  1. Cik Ale, saya bukan Javanese@jawa ;)
    Saya Melayu + Belanda belah bapak.

    ReplyDelete
  2. Betul ke Wow Wow Hair tu besh!!! Worth it ke?

    ReplyDelete

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998