Monday, 21 December 2009

SAYA BERJAYA MENONTON MUVIE

Misi saya untuk menyongsangkan minda Pak Incek untuk menonton muvie telah berjaya walau pun saya mengutuknya kerana menonton muvie melayu. Hahahah..I should thank to him. Cite tu oklah dengan star rate 3++. Luckily Pak Incek tak dengkur ... Kalo tak..sayalah manusia yang akan buat sore hantu kat telinga tu. 

Owh ya..Saya telah menonton cerita genre SERAM. Kalo sesapa mengandung atau sakit jantung tu eloklah dok umah. Jangan tengok. Itu pesanan METROWEALTH bukan saya. Silalah mendengar.. Kih kih kih. Ketika promo ADNAN SEMPIT, Pak Incek ketawa kuat dlm panggung. Ramai pula yang mengekor...Oklah..Saya telah menonton ini pilem. Dan adalah juga aktivti saya minggu lepas..
No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998