Wednesday, 9 December 2009

SAYA DIPAKSA KARAOKE

Alah Jemah.. Bedah... Saya menaip pun gelak-gelak gilew sakan disebabkan perkara ini. Opis mate saya iaitu Cik Ryn dan klon En. Hattan telah memujuk saya untuk pertandingan KARAOKE bagi family day opish! Hahahahhahaha!! Saya kene BERKARAOKE? Saya taulah suara saya sedap yang pastinya akan ke final nanti. hahahah.. Statement saya yang sangat poyo. Persoalannya ialah saya belum pasti ke Family Day dan adakah Pak Incek saya akan membenarkan? Adake patut saya disuruh menyanyi lagu Z. Z. Nak mati tercabut nyawa sampai terkentut kuar angin nyanyi lagu dia yang nadanya boleh buat saya pitam!


No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998