Thursday, 31 December 2009

Sapa Nak Menyewa?

Ok adik-adik, ibu-ibu, bapak-bapak. Ini ada lagi advertisement. Mau mencari rumah sewa? Inilah masanya...(Harus dibaca loghat indon yach..huhuhuhu.. Gatal!)

Penyewa dikehendaki dengan SEGERA
Lokasi          : Pangsapuri Harmoni Presint 9 Putrajaya
Furnished     :Not furnished
Monthly rent :700 RM (Negotioble)
Bedrooms     :3
Size             :11*6 sq.ft.
Penyewa      : Berkeluarga/Wanita muslim
Tingkat        : 7
Fasilitis        : Berdekatan dengan PETRONAS, SHEL. Bersebelahan dengan ERL dan
Stesyen Bas
Hubungi       : 60175277780/60175177780 @ azaupm@yahoo.com.sg
Kemasukan   : Hujung Jan 20091 comment:

  1. Terima kasih untuk blog yang menarik

    ReplyDelete

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998