Sunday, 27 December 2009

Teriyaki @ Ichiban Ramen

Khamis lepas saya terpaksa memaksa Pak Incek temankan saya lunch sebab kengkawan saya berkursus.. Huhuhu..Saya takde geng. Cian Pak Incek kene layan saya. Mula-mula saya teringin nak makan sushi, tetiba Pak Incek boleh pulak tersasar ke Jusco. Jusco Cheras Selatan mana de Sushi. Pak Incek pulak kata nak makan Johnny's. Saya angkat kening lagi sbb hari sebelumnya saya baru je lepas makan Johnny's. Sudahnya kami makan kat Ichiban Ramen. Ha...Amik ko! Dengan muka monyok Pak Incek order Nasi Goreng Tom Yam (Tom Yam je saya tau..Nama depan makanan tu saya tak hengat. Heheh) Saya pulak Chiken teriyaki. Pak Incek tambah lagi pesanan prawn ball (Nama sebenar tak dapat diingat). Sampai je order tu, Pak Incek terus makan....Taim nak bayar tu Pak Incek cakap 'lain kali makan sini ye..Tak rugi makan pun..sedap...' Saya terus buat muka belagak tak hengat..Hehehehehhehe
Pak Incek makan tanpa tunggu saya

Tinggal lidi je Pak Incek dah belasah prawn ball tu. Sayur je saya makan...heheh 


 
Hiasan dalaman Ichiban Ramen


No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998