Wednesday, 6 January 2010

DAY 2 : MENCARI MAKLUMAT PERJALANAN - DITANGGUHKAN

Huhuhu...Girangnya hati sangat-sangat bila trip di tangguhkan ke 28 Jan - 9 Feb 2010. Kebetulan cuti saya tak diluluskan coz ada audit. Nak berjalan hujung bulan ada la fulus sket..

Ok! Minda saya celaru sebab banyak gangguan dan saya dok asyik memikirkan penyelesaian gangguan-gangguan tersebut.

Argh..........Saya dah give up dengan gangguan itu...
Argh..........Kenapa saya tak seperti orang lain yang ada sikap 'selfish'..

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998