Friday, 29 January 2010

HEPI BESDAY MY BELOVED PAK INCEK


Lokasi : Rahsia
Acara  : Kejut mengejut

Happy Birthday to you..
Happy Birthday to you..
Happy Birthday to Pak Incek..
Happy Birthday to you..

Happy 30th Birthday to Pak Incek. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan dan menjadi seorang tunang, bakal suami dan bakal apak yang pengasih, penyanyang dan soleh. Dan Semoga usaha dan cita-cita kita terlaksana dan dimakbulkan olehNYA. Amin!!    


Pak Incek fikir saya telah mengabaikannya. Hahahah..
 
Surprise...!!!!!No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998