Saturday, 19 February 2011

Contest Pertama 2011

Tetiba di tahun baru 2011 ni saya terasa sangat macam nak buat kontes pulak. Tak pernah-pernah saya nak buat kontes..tetiba saya nak buat kontes pulak. Selama ni berblogwalking, rata-rata but kontes. Tapi sikit pon hati saya tak terasa nak berkontes kontes. Kontes yang saya nak bagi ni pon senang jek macam kacang. Tak yah nak susah-susah..

Caranya mudah sahaja.
1. WAJIB menjadi follower saya untuk mengikuti kontes ini.

2. Kemudian korang harus nyatakan sebab hadiah ni HARUS jadi milik korang. Nyatakan sebab tu di ruang komen atau kalau korang gigih, buat entry khas untuk kontes ni di blog korang. Usaha gigih xtra korang akan menambah-nambahkan lagi point pemarkahan.  Kiranya peratus kemenangan lagi besar la...itu pun kalau rajin. Tiada paksaan dan tak HARAM ye...Kalau buat entry khas tu, korang kenelah mention kat ruang komen yang korang buat entry khas untuk ini.

3. Haa.. Last step tag 1 blogger sekurang-kurangnya dalam entry atau komen korang! Mudah kan kan kan?

4. Entry ni akan berakhir pada 19 Februari 2011 jam 3.00 petang

Hadiahnya?
Polo Benediti Handbag.
Harga : RM120.00



8 comments:

  1. nak hadiah tu..

    u nak tgok blog puan pisang kan
    cuba bukak azierizal.blogspot.

    ReplyDelete
  2. Tira masuk contest ini. Ini entrinya http://ceritatira.blogspot.com/2011/02/contest-polo-benediti-handbag.html

    P/s: Sila follow Tira balik ye (^^)v

    ReplyDelete
  3. dayana dah join contest nie....entry is http://cheriteradayana.blogspot.com/2011/02/polo-benediti-handbag.html

    ReplyDelete
  4. dah join contest ni...hehehe....my entry http://achikkuatbebel.blogspot.com/2011/02/kenapa-harus-jadi-milik-aku.html

    ReplyDelete
  5. tiqa join jugak!! jenguk2 lah..
    http://atiqahchomel.blogspot.com/2011/02/contest-dari-cik-alejandra-amante.html

    ReplyDelete
  6. kita dah join...special entry untuk awak tau...huhuhu...singgah-singgah lah ehh...huhuhu

    http://areenbuttlady-dalinda.blogspot.com/2011/02/contest-dari-cik-alejandra-amante-harus.html

    ReplyDelete
  7. joined. jemput datang jenguk:)

    http://nadiahsthought.blogspot.com/2011/02/peraduan-tulis-dan-menang-kih-kih.html

    ReplyDelete
  8. followed & joined. =)

    http://farhanabasri.blogspot.com/2011/02/kontes-pertama.html

    ReplyDelete

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998