Saturday, 23 January 2010

HILANG SUDAH RINDU

Saya terlampau rindukan niece saya yang comel, yang garang, yang pelat, yang pandai menjeling..Arh! Macam-macamlah dia tu. Sedang kepala otak saya membayangkan muka comel niece yang kiut miut, tiba-tiba fon saya berdering. Di skrin terpapar nama mak niece saya. Aouuuu..Macam tau-tau je saya sedang rindukan anaknya. Ahaks! Dan seperti yang saya jangka soalan yang adik saya tanya..'Jijah nyer besday mak long tak tepon pun!' Terpaksa la saya mencipta ayat manis macam gula kabung. 'Kak Mie ada team building. Sibuk sangat..'. Pastu saya gigih amik hati dengan bertanya meriah ke party niece saya? Dapat juga saya berbual dengan Jijah. Tapi sepatah haram pun saya tak paham sebab Jijah pelat..*wink*. Tapi tak pe..Hilang sudah rindu saya...Hohohohho..

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998