Monday, 4 January 2010

OFFER TAK KENE WAKTU KE STOCKHOLM, SWEEDEN

Pak Incek mempelawa saya ikut kumpulan business and vacation trip ke Stockholm, Sweeden next week 11.01.2010. Cost flight, tempat tinggal dan makan semuanya ditanggung.

Saya taktau nak klasifikasikan perasaan saya sekarang ni. Xcited? Rasanya biasa-biasa je. Nak pergi ke? Eco No Money...Tak yah g ke? Itulah peluang nak pergi di sponsor penuh kecuali dwet poket. Nak harap pergi sendiri, jangan haraplah..Bila kala la tu. Pak Incek kata kalau saya tak pergi, dia pun takmo pergi. Mengada arr...Dia kesana urusan kerja, apahal pulak guna kaedah 'serba salah' pulak? Bila saya cakap kene pergi sebab itu urusan dia...dengan penuh selamba badak dia cakap sebenarnya staf dia pun boleh buat..Selama harini staf dia yang sangat dia percaya gila itulah yang uruskan pun. Wargghhh..!! Lagilah saya sangat bersalah...Saya nak sangat pergi tapi, pergi dengan poket yang sangat kureeeng adalah membantutkan perasaan seronok. Betul tak anda-anda???

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998