Monday, 11 January 2010

SAYA DAN TEAM BUILDING

If u guys tengok blog saya berubah rupa, ianya adalah kerana saya terlalu merana kecewa dengan rupanya yang lepas. Okey..saya tipu. Saya dah bosan!! Hahahah..Nasib baik saya cuma cepat bosan dengan benda-benda seperti ini sahaja (makluman hanya layout dan etc. Bukan Pak Incek dan Internet. Both are my soul..)

Last week saya so busy wif team building group MITCO PETRONAS . Please! Please check side bar for 2010 project. This time, saya not prepared coz saya dalam mood WAR. Keh! keh! keh! At the end, saya went for team building juga. If not, sure event up side down. Perasan seh!! Tired? Yes realy tired dan matahari telah bakar saya. Saya terlupa membawa SUN BLOCK!!!!!!!!!!!!!!...Saya berkulit putih sangat , dan dibakar oleh matahari. Apa rupanya? (sila baca dengan nada perli ye..)

This is my 1st project for 2010 and 7 more coming (Dah sign contract yeww). And wish me luck for next projek on April 2010 wif FELDA group. Insyaallah..Note : Still thinking the best reason to take a leave every friday from January till Mac for TEAM BUILDING PROGRAM.No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998