Wednesday, 10 February 2010

MARI DECO! DECO! DECO! BERSAMA ALE

Mari deco! deco! deco! Still tak complete yet. Saya rasa sofa merah tu macam menganggu mata. Nak jual lelong dan beli lain. Baru sebulan je beli. Lagipun, saya je satu-satunya yang dok sofa tu. Yelah! Mana de makhluk lain kan?? Buat sementara ni, sayalah yang menghuni condo ni dulu. Huhuhuhu.. Murah je. Sofa  kulit amacam? Masyuk atau dhal atau gelap gelita?? Basic equipment je ada. Lain-lain nanti after tawenlah. Mana tau kot ada yang nak kasik kitchen set complete wif cooker hood ke..Sumpah sampai mati takde orang kasik. Oh yeah! Next week home theater sony akan sampai. Itu pun hadiah cabutan bertuah Pak Incek beli plasma Bravia. Harap saya beli? Lain tahun lah ye.....Sekian, terima kasih.

2 comments:

  1. Wah Wah Wah bakal pengantin ni.. dah bersedia nak tawen ye. Saya ingat lagi dulu lepas kawin, saya sewa rumah apartment buruk, tiada perabot, tiada katil... kitorg tido atas tilam single, you!!!

    BTW, cantik deko u. Teruskan usaha!

    ReplyDelete
  2. tq..kami cuma sedia apa yang mampu je. alhamdulillah rezki ada sikit-sikit..

    Tq n doakan kami ye...

    BTW, baby raihana tomel...geram..rasa cam nak pegang baby pulak dah. hahahahahha

    ReplyDelete

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998