Sunday, 28 February 2010

SEMANGAT PINK CROCS NAK KE REUNION

Rajinnyer saya mengupdate belog. Sebab few days ni macam-macam saya nak cerita, tapi tak sempat. Yesterday 27/02/2010 sepatutnya turut sama dalam 1st REUNION SMATKEM. Tapi keadaan tak mengizinkan saya untuk bersama. Saya cemburu, saya jeles tengok gambar-gambar reunion kengkawan kat FB. Sedih tingat saya tak ada sama. Tak kira! Next year saya nak ikut sama. Saya tengok gambo kengkawan. Masing-masing dah banyak  berubah. Kecuali seorang je yang masih tetap macam tu...Siapa? Biarlah menjadi rahsia hati saya. Saya terlalu kecewa dengannya. Lelaki? Owh jauh sekali!

Rabu lepas, dapat gak saya sambar satu original crocs. Sangat sweet tau! Pasni, nak grab lagi dua. *wink*
Cantikkan jigbit saye tu? Hihihi! Anak buah saya umo 4 tahun sangat jeles dengan crocs saya warna pink ni...
Saje nak menjeleskan lagi






No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998