Friday, 12 February 2010

Selamat Pagi dan Terima Kasih

HYE MORNING EVERYBODY!!
WAH SAYA SANGAT CERIA PAGI INI...WALHAL SEDANG SAKIT HATI SEBAB WASHING MACHINE YANG UMONYA BARU CECAH 2 HARI TELAH ROSAK..JAMMED..SALAH SIAPA? SALAH SAYA LA. MACHINE AUTOMATIC. SET PUN AUTOMATIC LA KAN..TAPI SAYA TERLUPA NAK KELUARKAN SALUR AIRNYA. CAMNE??? BILA CALL ADA WARANTY TAK. IF MOTOR YANG ROSAK SEBAB MASUK AIR, TAKDE WARANTY. GULP!!!!! CAMNE??? PLEASE!!!

ADA LAGI SELAIN TU. PADA KAWAN-KAWAN YANG SANGAT BAIK HATI MEMBACA BLOG AMPEH SAYA NI, TQ TRILLION SAYA UCAPKAN SEBAB TINGGALKAN JEJAK. TAPI YANG TAK BESTNYE TU YANG TAK TINGGALKAN JEJAK..APA LA SALAHNYA TINGGALKAN JEJAK KAN..SO SAYA PUN DENGAN SERONOK NAK TINGGALKAN JEJAK KAT BLOG U ALLS JUGAK. KAN KE BEST MACAMTU. BETUL TAK??? JANGANLAH JADI SILENT READER...HUHUHU....WOKEH? MUAH! MUAH! MUAH!
No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998