Friday, 23 April 2010

~ ALICE IN WONDERLAND ~


Alice in Wonderland buat saya teruja. Macam teruja nak kawen. Hehehe..Ye ke camtu? Akekekeke... Ok, saya menonton Alice in Wonderland tempohari. Tapi ntah kemana ticket hilang, so saya takleh nak jadikan evidence yang saya dah menonton. Saya suke, suke dan suke. Pak Incek je yang tak suke kot sebab saya tengok dia nguap kerap. Saya memang sukekan cite cenggitu. Fantasi lebih tapi best. huhuhu..Masa budak-budak dulu, suke baca cite-cite cenggini. Dah tua bangka pun terbawak-bawak lahek. Hehehe..Rate star saya? 4/5.







No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998