Saturday, 3 April 2010

HI TEA MITCO PETRONAS 'A MOMENT TO REMEMBER'

Penampilan pertama Pak Incek dan Mak Incek di Blogspot. Heheheh.. Masa ni we all ada closing ceremony 'A moment to Remember' Team Building MITCO Petronas on 29 Mac 2010, Officiated by Tn. Hj. H Saleh Hashim CEO of MITCO PETRONAS.
Mr. Jimmy Chu, Eagle Ranch Resort on opening speech
Saya duduk di table no. 3. Table VIP la kan..Faci's kenelah dok table VIP. Tu A. Zainal tengah sms sapa tuh?
Nak tak nak je En. Razif tu. Tunggu time makan ke apa?
A. Botak tu bukan selangor footballer Hardi Jaafar . Itu En. Ramli. Kerjanya bedah tikus. Ada beran????? heheheh
Mission complish! MITCO CEO menerima misi dari wakil ERR.




No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998