Sunday, 11 April 2010

KEDAH TOLAK TUAH


Helmi Eliza terlampau confident dengan genggaman piala FA. Tendangan tersasar at the end end beri memberi peluang pasukan N. Sembilan menyusun kemenangan ke 2 selepas piala Malaysia. N. S menang dengan sepakan penalti 5 - 4. Kecewa bro!!!! Tapi inilah adat bertanding. Bila tahap sepakan penalti, semuanya bergantung kepada luck! Walau pun sudah depan mata kemenangan, tetapi kalau bukan rezki, pasti kita xkan dapat. Buktinya? Insiden Helmi Eliza ..


Nota: Saya bukan anak jati kedah


No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998