Saturday, 3 April 2010

MAK INCEK LUPA DIRI CHELSEA MENANG DALAM EPL

PENYOKONG MU MESTI ANGIN KUS KUS MALAM NI. HAHAHAH...YEWWWW HAAAAA!! 
.
.
.
.
CHELSEA 2 - 1 MU
.
.
.
HILANG SORAKAN GLORY-GLORY MU. 
MARI NYANYI CHELSEA! CHELSEA! CHELSEA! CHELSEA! 
MENANGIS PENYOKONG MU EK MALAM NI....HAHAHA

NOTA KAKI : PAK INCEK MOOD MULUT SANGKUT HANGER SEBAB MU KALAH. PENYOKONG MU GIGIT JARI EK??? HEHEHE. JANGAN NAIK ANTU UDAH LE.

NOTA TANGAN : TUNGGU RESULT SELANGOR vs N. SEMBILAN DALAM SEPARUH AKHIR PIALA FA 2010. AGG 2 -2.  TERKINI SELANGOR 1 - 0 N. S.No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998