Saturday, 3 April 2010

N. SEMBILAN MASUK FINAL DENGAN KEMENANGAN MEMALUKAN

N. SEMBILAN MERAIKAN KEMENANGAN YANG SAYA KIRA AGAK MEMALUKAN UNTUK DIRAIKAN. KENAPA? DAH JELAS BOLA TERKENA TANGAN SHUKOR ADAN DAN SEHARUSNYA PENGADIL BIJAK DENGAN MEMBERIKAN SEPAKAN PENALTI KEPADA PASUKAN PELAWAT. DEK TERLAMPAU ANGKUH PENGADIL MEMBIARKAN DAN TIDAK MEMBERIKAN SEPAKAN PENALTI KEPADA SELANGOR. HAH!! HARAP GOL MEMANG TAK ADA SEBIJI PUN KE GAWANG SELANGOR. TERHARU BILA PENYOKONG SELANGOR MASIH TAK BERGANJAK DARI STADIUM PAROI, SEREMBAN. APALAGI? TAK PUAS HATI DENGAN KEMENANGAN N. SEMBILAN. IANYA SEPERTI KEMENANGAN YANG TAK VALID! KEMENANGAN YANG MEMALUKAN.TAPI APA PUN, BARU MASUK FINAL. BELUM TENTU MENANG!!! KITA TUNGGU SAHAJA. BUKAN PEMAIN SAHAJA YANG BUAT SALAH, PENGADIL PUN MENYUMBANG JUGA. KESILAPAN PEMAIN? SALAH SATUNYA BILA PEMAIN GOL KE GAWANG SENDIRI SELAIN INSIDEN KAD MERAH!!
No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998