Saturday, 10 April 2010

N. SEMBILAN vs KEDAH FINAL PIALA FA 2010


N. Sembilan vs Kedah malam ni 10. 04. 2010 jam 8.45. Status terkini N. S 0 - 1 Kedah (sehingga minit 37:19). Tempohari saya gegarkan blog saya dengan kemarahan kerana insiden kurang profesional si pengadil yang menyebabkan kegagalan SELANGOR ke final. 

SEDIH GILA SIOT!!! N. Sembilan dah menyamai kedudukan 1 - 1 di minit 39. Kedah tak ambil serius langsung!! Main-main! Arghh....!! Nanti saya sambung dengan kedudukan terkini..

Note : Saya anak jati SELANGOR tau! Pak Incek pulak orang MELAKA. So, saya takde kaitan dengan kedah maupun N. Sembilan yer.. 

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998