Monday, 24 May 2010

~ DUP DAP DUP DAP - ENTRY LUAHAN PERASAAN ~

SERIUS HARI INI HATI SAYA TAK SENANG. BERDEBAR SEMACAM. SEMUANYA MACAM TAK BETUL, SEMUANYA MACAM TAK SEMPURNA. SERIUS..SEMEMANGNYA ADA PERKARA YANG MENGEJAR DAN PERLU SAYA URUSKAN. TETAPI HALANGAN-HALANGAN YANG MENYEBABKAN BERTANGGUH SELALU. HOPEFULLY HARI INI TIADA LAGI HALANGAN YANG MENJADI ALASAN UNTUK TAK MENYENANGKAN HATI SAYA LAGI. HUH! SAYA PENAT MENUNGGU DAN HARAPAN SAYA TINGGI MELANGIT...AMIN!


No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998