Friday, 4 June 2010

Khabar Sedih - Ep 2 - 04.06.10

Semalam jam sharp 5.00 petang saya bergegas dengan Pak Incek menjemput bondanya di melaka untuk dirujukkan di Hospital Serdang. Kat sini mudah untuk kami menguruskan bondanya. Maklumlah..siapa yang ada di kampung untuk menguruskan perihal hospital? Memang saya akui semakin hari bonda Pak Incek semakin kurus. Semalam saya rasa macam tak boleh nak kawal air mata saya wal hal saya ni kan ganas. Mana layan sedih-sedih konon. Cheeehhh...Bonda Pak Incek begitu pucat semalam. Saya tau dia cuba mengawal emosi tapi saya dapat lihat dari raut wajahnya. Kami semua cuba buat dia gembira. Sedikit pun kami tak bercakap perihal sakitnya. 

Hari ini Pak Incek bercuti untuk menguruskan bondanya di Hospital Serdang. Will update time by time..

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998