Friday, 16 July 2010

Minyak Naik

Saya ada beberapa perkara yang nak saya ceritakan di sini tapi saya tak punya masa yang cukup untuk mengetuk papan keyboard ni. Disebabkan saya sangatlah tersukanya dengan artikel ini, saya ketuk gak papan keyboard ni sekejap. Artikel ni adalah berkaitan kenaikan harga barang! Fuyooooo....Minyak naik lagi wooh..Sila baca artikel Pak Janggut ni. Sangat brutal dan kadang-kadang gaya penulisannya sangat sinis. Lebih kurang keadaan seperti 'Sapa makan cili dia la terasa pedasnya'.

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998