Thursday, 29 July 2010

Tinggalkan Link

Ha..Direct to the point...Saya teramat suka gembira kalau pelawat yang melawat blog saya ni tinggalkan jejak. Lagi tersuka kalau tinggalkan blog address u all. Bukan saya nak pampang kat Tamil Nesan @ papan kenyataan opis saya tapi nak tampal kat blog saya la. Jadik, saya bolehlah melawat blog korang sekali. Xchange link kan..Tinggalkan address korang kat comment tu je. Hehehe..Boleh tak? Boleh kan???? Muah! Sayang korang!!

1 comment:

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998