Thursday, 12 August 2010

ADA REQUEST

Ingat stesen radio je ada permintaan? DJ je boleh baca permintaan orang ke?? Saya pun ada gak tau!!..Ko pehal azah? Bingung ramadhan ke apa? hehehehehe...*wink*. Taklah..Saya tau saya ramai silent reader (kompem ko perasan glamer. Ko ingat ko macam REDMUMMY?.), dan salah sorangnya ialah ex classmate saya..hahahah..Kan saya dah kata saya ada silent reader..

Kawan saya ni nama dia macam-macam saya panggil. Kadang-kadang Zura, kadang Mai. Ikut suka saya je, tapi yang penting dia tak meroyan bila saya suka-suka panggil dia ikut mood saya hoccay...Zura mendingdong YM saya dan merekuest supaya saya cepat sambung story yang tergantung tu. Ala story pasal KHABAR SEDIH tu la.. Hahahahah..Kan saya dah tertau Zura silent reader. Caye tak? heheh..Dan sebabkan itu, saya telah memaksa dan dia terpaksa jadi follower saya. Tipu!! Saya tak pakse, saya ayat dia je..wakakakakaka....Sebabkan permintaan tu, saya cuba siapkan secepatnya ek. Banyak yang dah saya buat tapi save as draft sebab tak final lagi. ..Citer lain pun ada yang saya dah draft kat kepala ni..Tapi banyak sangat gangguan la. Terutama menanam sayur-sayur, siapkan rumah lebah, jaga spa, nak tengok restaurant lagi..Hahahahhaa...Ok Pn. Mai/Zura....hhaahha..Saya berikrar cuba siapkan..hehehheheheh

Tak caya ada rekuest ke?Tengokla...Eviden tu..hik hik hik..perasaan!!! 


No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998