Thursday, 19 August 2010

APA BAHASA NI?

 Ok, terus terang saya tak tau apa bahasa ni? sanskrit? Pening saya cuba pahamkan tapi hampagas. Langsung tak paham..Pak Incek je yang tau sebab dia yang hantar..So sweet maksudnya bila dia translate. Bahasa tu dia jek paham. Takde satu umat dunia ni pun yang paham apa dia tulis..Pening loh!! Tapi suwit taw..

..
..
..
Ma backl cc ma actuat bra utta ma..ma spr stolabiu mollat flattuli okattlg oltut tugg II lumbeltr jjjiigh

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998