Sunday, 26 September 2010

CERITA RAYA RAYA RAYA 2010

Saya malas nak mengetuk kibod. Saya tempek je gambo hasil saya beraya. Ok..!!

Ni rombongan 2 hari raya ke Temoh, Perak dan Sabak Bernam

Dila memang hantu gambo..hehehhe

Focus kat kuih raye ke, focus tuan baju biru?

Ye sila! sila! Sila makan..Dato' M jemput!

Twin yang comel..Rase cam nak geget!

Dato' M tau! hahahha

Moyang awet mude..Eh!! Kenapa Aiman?

Nenek sedara bagi tazkirah hari raya tu...

3 lelaki 1 gegel!!

My family

Tak serupa lah!!! :)



 
Ni pulak syawal ke 16. Open house office mate Pn. Umairah di Mantin, N. Sembilan. Best suasana kampung!
Ops!!! Kenapa jauh sangat??

Apehal budak tu dok tunjuk tangan jek!!

Cameraman mane la amik blur neh..:))

Sila bayangkan tiada tangan dipamer ye...

Geng IBS!

Ait!! Ada pengikut gak ke ??? Ya...peace!!

Bajet ayu la tuh..buekk...

Weh!! Nak focus mane neh...:))

P/S : Thousand maaf untuk ex schoolmate saya Ruhi Hidayah!..Tak dapat saya nak menghadirkan diri ke open house die..Uhuhuuuu..Insyaallah...The day will come untuk kite seme berjumpa..Muah!!!

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998