Thursday, 30 September 2010

FAMILY DAY & BIRTHDAY TRIP CAMERON HIGHLAND

Penatlah nak citer panjang-panjang. Saje gatal nak gak buat entri pasal Family Day dan Birthday Trip on June haritu. Nak lagi gambo ke tengok kat FB lah...


Kat depan rumah penginapan

Focus mana nih?

Nak beli bunga ni tapi tak jadi

Budak aziq bangun tido..layu je

Sempat singgah Lata Kijang on the way balik
Saje nak focus kat saya sorang, sebab tu yg lain saya kasik kelabu

Dari balconi

cactus ni kaler-kaler

lagi cactus

Tipah tertipu dengan si penjual flower ni

tantek!


2 comments:

  1. cantik2 gambar ni...
    seronok jalan2????

    ReplyDelete
  2. seronok coz dgn family...hehehhe...lama akk menyepi kat blogspot....ngeh ngeh

    ReplyDelete

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998