Sunday, 26 September 2010

HAPPY BESDAY MAK YG KE 55

Entri ini lambat saya publish. Sibuk kononnya..Entri ringkas ni saya dedicate khas to my lovely mother Pn. Toipah @ Habibah.

Selamat Hari Lahir buat mak yang ke-55. Kakmi dan adik beradik semua doakan semoga mak dikurniakan kesihatan yang baik, dapat melihat anak-anak mak berkumpul bersama menantu dan cucu-cucu makl lagi pada tahun hadapan dan hadapan dan akan datang. Kami adik beradik juga mohon ampun dan maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki atas perkara-perkara yang sengaja @ tidak disengajakan diluar kesedaran kami adik beradik. Sayang mak!

Pinjam google!
Note : Happy birthday to my fren Cik Twettys @ Shammizah. Semoga panjang umur dan dipermudahkan segala urusan.

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998