Friday, 3 September 2010

JELES KE? HARI KE 24 PUASA 1431H

Persiapan raya apa cerita? Banyak buat kuih? Entri ni di tulis sebab tersangat jeles kat Pn. Adila tu. Buat besekut ceklat-ceklat. Pastu siap post kat blog plak. Apa kes?? Uhhh!! Sangat terasa tersusuk dada tengok besekut dalam oven tu.. Hahahah..Tak kose mak jah nak jeles - jeles ni..Pn. Adila jangan sentap ek..Pose ni. Tak baik sentap-sentap! Paling kiut si kecik yang tolong bentukkan besekut tu..Pergh..Sila jemput saya datang ke rumah merasa yer.......Ouh..sangat kurang malunya...*wink*

Entri ni ditulis nak menjeleskan sapa yang baca. Ni bukan nak menjeleskan sebenarnya saya yang poyo. Bajet jeles je walhal korang punya lagi best!! Dan..kalau korang tengok besekut ni macam best terliur jer...sila order kat saya pada tahun depan ye...Sempat lagi nak promote for da next year...hahahha
Sila buat-buat tak nampak fail di belakang...setakat nk cover konon bz tu..
Siyes sedap masa test conflakes ni..pe nama pun tak tau

Besekut ape ntah nama..Ceklat rerama kaler-kaler kot. Tapi sedap!
Besekut choc chip!! Yummy!!!!
Hehehe...Kenapa ada entri ni? Macam gedik nak keluar gak entri besekut raye. Nak bagitau la ni seme besekut buatan tangan penjual ye..Bukan buatan saya. Hahahahah....

1 comment:

  1. Muahahahaha takde mana cik Ale nak jeles aaaa..
    besekut cincai aje tu! masa beli brg2 buat biskut kat pasaraya depan rumah tu, apek tokey tu tanya, "Dah start nak buat kuih?" Saya pulak jawab, "Main2 aje ni...." hahahahhaha
    SIla, sila datang rumah nanti yek.

    ReplyDelete

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998