Friday, 29 October 2010

TIPS : SAYE SAYANG AWAK!

 


Ala...Touching sangat tengok video ni di tambah lagi dengan lagu mendayu-dayu. Feel sangatlah....Uhuk uhuk uhuk.. Panggggggggggggggggggggggg!!! Sedas dapat. Pehal pulak nak berpoyo-poyo ni. Hayati sudah. Jangan nak over-over. 

Bukan hayati sukardi ye. X class kite tahun 94...Ouh..Sangat rindu kamu. Kamu kat ne???? Marilah kite ber FB. Sudah! Sudah! Lari tajuk dah tu. Nak berfeeling-feeling gumbira tahun 94 tulis kat entry lain ye. Eh..Tahun tu best tau. Masa tu belajar bab nikah kawin tak malu sebab semua fomfuan. Lelaki tak wujud kat kelas tu. Ngeh ngeh.. 

Kembali ke jalan yang benar. Tolonglah.....!!! .. .. .. .. .. Best kan couple yang macam tu. Er..Satu dalam 1000 kot. Paling suhweettt..Simpan duet dalam tabung comel tu. Pastu tengok awan nampak baby. 1 baby, 2 baby, 3 baby pastu terus rasa cam nak baby untuk team selangor..Gila ko!! Ko dah kawen ke?? Hahahahha.... Tapi...Rezki Allah yang tentukan kan..kan..

Pengajaran dari video tadi ialah : 
1. Sila beranak ramai-ramai seramai pasukan bola pun tak pe...hehehe. *wink*..Redha dengan ketentuan Allah. Anak itu rezki. Ada atau tidak terima dengan hati terbuka 
2. Isteri sapu lantai, suami tengok lukisan dinding ye..hehehe..Kita kerjasama sebab rumah dan tangga adalah perkongsian 
3. Selit hadiah dalam bakul pastu piknik kat atas bukit yang ada sebatang pokok je..Lalalal..lolololo...Penghargaan, romantiskan suasana sangat la penting supaya hubungan jadik indah je. Kalo gaduh pun nak kene senyum-senyum je. Paling lama gaduh pun kasik can 30 minit je tawww... 
4. Mecing tali leher banyak kali seblom ke opis..Teng teng teng..Hahahah...Err...Penampilan suami tanggungjawab isteri kot..Mungkin ya la...Mencermin isteri..Wah!! 
5. Mesti bagi prezen letak belon kalo buchuk kita sakit .. Ala.... susahnya hati kite, share la sakit tu ngan kite... 

Er..Er...Kite cuma fikir yang ikut imaginasi kita je sebab kita tak kawen lagi pun. Tapi, kalo kita kawen pastu dapat mengharungi hidup yang macam tu, layanan seperti itu..sangat la suhweetnyer....ala...Kite ada pantun.. 

Hari-hari makan roti 
Makan roti dengan kari 
Ada tips kongsi la lagi 
Untuk panduan kemudian hari 

Kak Adila dan Cmelor wajib jawab ni 
Ada petua tak baik sembunyi 
Lagi-lagi kat adik-adik macam saya ni 
Supaya kite senyum hari-hari.. 


Ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... 


Pesanan untuk Pak Incek : Er...Touching taw video ni. nanti kita cuci cermin umah sesama tau. ..*wink*

1 comment:

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998