Wednesday, 15 December 2010

KERASTANGAN SULAMAN MANIK TUDUNG 1

Buah rambutan diluar pagar
Ambil galah tolong jolokkan
Saya budak baru belajar
Kalau salah tolong tunjukkan..

Saya mula suka menjahit manik..Orang lain dah naik ERL tapi saya baru nak tempah ticket ERL. Tak pelah..Niat saya juga cuma buat untuk dipakai sendiri. Nak tempah pun sangatlah mahal..Sekurang-kurangnya jimatlah sedikit kan kan..

Ada beberapa helai baju dan tudung yg tak sempat pun saya nak amik gambo. Ni pun stock-stock dalam enpon cap ayam jek..

Tudung cubaan pertama


untuk mak saya



Note: Macam nak aktifkan diri balik jahit sulam pulak..Lama sudah tinggalkan mende-mende tu...

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998