Tuesday, 22 February 2011

Penangguhan Pengumuman Pemenang Kontes

BERITA PENTING KEPADA PESERTA YANG TELAH MENGIKUTI KONTES I'M BIG GIRL IN A BIG WORLD PERTAMA 2011..

DISEBABKAN KESESAKAN LALU LINTAS DAN KEKANGAN MASA, PEMENANG KONTES INI AKAN DIMAKLUMKAN APABILA PENAJA KONTES MEMPUNYAI CUKUP WAKTU DAN RUANG UNTUK MENELAAH SEMUA PENYERTAAN.

Kesulitan amat dikesali

SEKIAN, TERIMA KASIH.

PESANAN DARI PENAJA

1 comment:

  1. Kalah atau menang tidak mengapa. Yang penting ukhuwah antara sesama blogger dapat dipupuk.

    ReplyDelete

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998