Friday, 4 March 2011

Hutang Darah Di Bayar Darah

Tajuk tak bleh balah!

Tido malam saya terganggu-ganggu, tak lena..Mimpi macam-macam. Mimpi budak mata bulat, kepala botak datang nak cekek-cekek leher, siap datang ngan pisau kejar-kejar saya, naik bukit turun bukit..Ewwww Seram! seram!..Ganas tak mimpi tu? Ganas kan kan kan?

Cet!! Tipu..Tipu..Tak mimpi macam tu pun. Saya mimpi best best jek lately ni cuma saya rasa tak senang hati. Sebab saya berhutang sesuatu..

Yeaaaaaaaaaaa.............Saya berhutang pasal pemenang kontes. Saya tak umumkan lagik pon pemenangnya...Hua hua hua..Konon bz ngalah Prime Minister..Ehehe..Bueklah..Tehehe..

Tapi....

Saya dah janji siap angkat tangan kanan...Bohong! Camne nak angkat, jari tengah menaip nih...ehehe..Saya janji saya mesti bagi masa hari ni untuk review mana satu penyertaan yang mampu menarik hati saya sampai saya rasa in love2. Dan saya pomis Next monday saya umumkan!! Yayayay!!!

Tunggu tau...Jangan majok2 nanti tumboh pigmen kat muka..er apa kaitan? Hhehehe..Tunggu...

I pomish!
I pomish!

Daaa.....Nak buat keje pastu lunch break nk review yang konon macam banyak sampai amek masa nak umum pemenang. Cet! Poyo..Hehehe

Dah!


1 comment:

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998