Wednesday, 13 April 2011

Serabut, Kelam Kabut

Akhir-akhir ini  hidup saya agak serabot. Berkecamok betol! Banyak yang tergendala jadual saya. Macam flight delay pulak. Otak saya jem sekejap, blur dah masok seminggu. Hari ni pulak saya baca status fb opis mate yg berkait dengan saya. Alahai, pasal coading file. Kalau isi penuhkan dulu, buat cover tak boleh eik? Ntahlah! Saya dalam kecemasan dan saya tak boleh coupe semua. Baru seminggu saya habis kursus coading, saya harap le bawak bersabar..Kepada yang memberikan pandangan peribadi pasal ISO tu, tqvm. Kalau kita pandai gunakan, ianya memudahkan kita. Yang buat kita menyampah tu sbb kita tak tau nak gunakan dan tak paham kebaikan..

Ehem..emo sket. Emosi saya pun tengah tak cantek.

2 comments:

  1. sabar.. sabar... bawak bertenang... semoga dipermudahkan semuanya.

    ReplyDelete

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998