Monday, 20 June 2011

Congrats Tasya & Husband = Saya Dapat Anak Buah

Jari Baby Day 1


Assalamualaikum Dunia...
Zarif Faiz Mohd Faiz
3.44 kg
21 May 2011


Baby pertama adik perempuan saya Natasya. Adik yang ke-3 dari 8 beradik. Rutin minggu saya dah bertambah. Tiap hujung minggu tak sabar nak dating dengan anak buah saya. Tiap weken jugakla rumah adik saya tempat adik beradik dan mak abah saya berkumpul.. Tahun ni, total anak buah  saya 5 orang. Yayyyy!!! Lagi gambar baby di FB saya.  

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998