Friday, 18 November 2011

It's Galaxy Note

Tengah meroyan, jelajah sana sini.. Otak tepu. Semalam janji nak post satu entri untuk hari ni. Tapi tipu belaka. Mood swing la shayang-shayang. 2-3 harini dok meroyan dengan satu mende ni. Rasa macam indah sangat. Mesti hebak gempak kalau dapat. Mesti nak tido pelok-pelok, cium-cium..Pak Incek sila pandang-pandang je dari jauh ye. Muahaha..Siyes dik, kalau dapat benda ni terasa macam berada dalam kelas sendiri. Apa tu?? Jeng jeng jeng!

Sapa peminat SAMSUNG??
Yay!! Inilah dia
Saiznya sebesar tapak tangan je taww
Ni pun hebat. Kompem saya berebut dengan Pak Incek!

Ini yang buatkan saya rasa cool..Sebelum ni saya guna O2 yang guna pen jugak, tapi  skrin kecik dan mudah hang. Yelah tu zaman jahiliah..Tapi melukis guna pen tu yang buatkan saya terus macam tak bleh bla..hahah....

Harus diingatkan, masa memandu jangan mengada-ngada nak usik-usik galaxy note ni. Tekan jek enpon cap ayam tu kalau nak roger or sms.
Nak tau lebih lanjut lagi tekan link ni.

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998