Thursday, 17 November 2011

El-Marino Collagen By Elken

Pagi ni masih fefeling video klip kisah kita. Muahahahah..Watak lelaki tu..adoiiiii. Fantasi tu, tapi bajet macam real. Sebab tu takleh berenti fefeling..MOahahah...

Pagi ni parcel dah sampai. Barang apa? hek hek...Beberapa hari lepas saya ada order collagen El-MARINO by ELKEN.


Order dari pemilik blog adilaayl.com. Sila klik! Penerangan benefit pengambilan collagen ada diterangkan. Harini saya mulakan. Ni kene disiplin ni, kalau tak buat bazir jek RM188.00 (excluding pos) baik buat beli kain langsir murah-murah tu, then jahit. Cantik gak rumah kan???



Ni gambar sebelum...tunggu gambar selepas... Sila usaha ye Puan. Azah. Moahahah.....
Dahlah..Sedang bersedih. Nanti cerita di next entri

2 comments:

  1. Hai cik Hamizah..saya pun baru try produk nie for 2 days... :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998