Monday, 5 December 2011

Surprise Birthday Party

Hari Lahir saya ke 34 yg lepas agak istimewa pulak saya rasakan. Double sambutan saya terima. Post yang lepas saya ceritakan hadiah tart cheese cake yang saya terima dari BFF saya. 27 nov lepas, saya terima kejutan dari Pak Incek. Pak Incek book apartment di Ancasa Allsuite & Resort Spa dan sponser semua ahli keluarga saya yang boleh hadir untuk surprise vacation. Saya dapat mengagak, tapi saya senyapkan. Itupun sebab mak saya terlepas cakap perkataan 'cake' di dalam kereta ditujukan kepada Pak Incek. Hahahah... Tiada sambutan potong cake, cuma vacation bersama keluarga, makan bersama dan overnite bersama. Pak Incek book pakej so ada free karaoke. After BBQ dinner, Pak Incek ajak kami semua ke karaoke room, dimulakan dengan bacaan doa selamat dan di susuli oleh anak buah saya menyanyikan lagu hari lahir sambil membuka sekotak cheese tart cake. Terharu sangat...Tak sangka Pak Incek sanggup mengeluarkan belanja yg saya kira agak besar juga untuk kesemua adik beradik termasuk mak abah saya semata-mata untuk saya. Terima Kasih B! Eh! kami semua sempat menyanyi karaoke beramai-ramai dan berjaya memaksa abah menyanyi saru dua buah lagu popular zamannya..hahahhahahah...


Next day,Lagi sekali Pak Incek menunaikan hajat adik saya Tasha yang sebelum ini ada bersuara teringin nak ke Afamosa Resort. But, saya sangat kecewa dan rasakan jumlah RM500.00 untuk entrence (10 dewasa 3 kanak-kanak) langsung tidak berbaloi!! Ramainya orang dan keadaan zoo yang sedikit mengecewakan. At the end kami pulang selepas 1/3 pengembaraan di dalam zoo. Inilah pertama dan terakhir saya akan ke sana..

Bila bukak tart ni berkeceramuk....hahah










2 comments:

  1. best nye..... takde belen2 ke nak pass kat akak? Hahahahaha

    ReplyDelete
  2. hehehe....tu anak buah saya dah abih kerjakan..nak rasa??? meh datang, saya tempahkan...huhu

    ReplyDelete

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998