Wednesday, 25 January 2012

Tolong Cerita Pasal Bandung Boleh??

Salam hari Rabu semua.. Insyaallah, kalau takde aral melintang saya dan suami bercadang nak ke Bandung. Lama gila saya tak ke Indonesia, kali terakhir 4 tahun lepas.Belasah duduk 10 hari kat sana sebab nak jalan merata. Hahahah.. 

Jadi, follower dan tak follower saya kan semua baik-baik, mesra-mesra, ramah tamah..Apa kata tolong saya bagi info yang best2 pasal Bandung. Kat mana penginapan yang best, cosy tapi murah...Kat mana nak jalan-jalan..Tempat nak makan makan..This time saya nak bawak mak nagan abah saya dan mungkin nak ajak sekali adik saya..So, penginapan itu haruslah bertarap yg boleh letak reramai. :P..Boleh tolong?? Boleh kan kan kan..Sayang ualls...

Bubaiiiii

 

2 comments:

  1. Bestnya pegi Bandumg. Saya pernah ke sana naik kereta dr Jakarta. Masa tu hiway blom siap. Memang mencarut2 la dlm kereta. Tp that was about 10 years ago. Skrg tah apa rupa la agaknya. Nanti cerita pengalaman dlm blog ye.

    ReplyDelete
  2. ha...boleh..buat mcm travelog..:P

    ReplyDelete

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998